Ideje za tetoviranje - Naši radovi

The Black Dahlia Tattoo Studio - Najbolje mesto za tetovažu, Đuke Dinić 14, Beograd 11050

Tattoo Stilovi po kojima smo poznati

Profesionalno tetoviranje Beograd. Sve što bi trebali znati o tetoviranju pre nego što se istetovirate pitajte nas. Dođite kod nas na savetovanje i raspitajte se za cene tetovaža.

The Black Dahlia Tattoo Studio okuplja artiste koji pokrivaju sve stilove tetoviranja. Vašu ideju možemo oslikati na delu tela koji vi odaberete, a možemo vam pomoći i sa izborom tetovaže. Ako niste sigurni gde želite da se tetovirate, uz naše iskustvo – naći ćemo idealno mesto i tip tetovaže za vas! Iako pokrivamo sve stilove tetoviranja, postoje oni po kojima smo posebno poznati, i zbog kojih klijenti iz zemlje i inostranstva dolaze baš kod nas.

Ideje za tetoviranje - radovi - Tetoviranje Beograd

Realistic tattoo

Realistična tetovaža (realizam ili fotorealizam) na vašem telu izgledaće kao fotografija ili kao živi 3D objekat. Da bi umetnik dostigao nivo veštine da oslika kožu ovom tehnikom, potrebne su godine vežbe i izuzetno kvalitetna oprema. Ovakve tetovaže su precizne, pune detalja, i prilično tačne reprezentacije bilo kog motiva. Uglavnom se koriste za predstavljanje lica, životinja, mitoloških motiva, ali nikako nisu ograničene samo ovim motivima. Realistic tattoo se uglavnom svodi na crnu i sivu boju radi postizanja velikog broja detalja.

Realistic color tattoo stil

Tetovaže rađene tehnikom color realizma iziskuju ogromno znanje i talenat artista. Pored toga, zahtevaju više vremena i koncentracije kako bi tetovaža bila gotovo živa na vašoj koži. Najbolji primeri tetovaža u ovoj tehnici deluju toliko realistično da drugi imaju potrebu da je pipnu, kako bi se uverili da će osetiti kožu, a ne teksturu koju tetovaža predstavlja. Ova tehnika koristi sve boje, a izuzetno talentovani umetnici su u stanju da dočaraju i kvalitete koji nisu striktno vizuelni, kao što je vlažnost, paučina, gustina kose, i mnogi drugi.

Watercolor tattoo

Akvarel tehnika tetoviranja je relativno nova tehnika koja vremenom postaje sve popularnija. Ono što ljude najviše brine, jeste da li će ovakva tetovaža brže izbledeti, jer se koriste svetlije boje od tradicionalne tehnike tetoviranja, zbog čega tetovaža ima izgled kao da je doslovno rađena u akvarelu. Odgovor je jasan, ukoliko se tattoo umetnik pobrine da tetovaža ima dobru osnovu, ona će veoma lako moći da se obnovi u bilo kom trenutku. Takođe, ukoliko se koriste kvalitetne boje, tetovaža neće bledeti mnogo brže od tamnije, tradicionalne tetovaže.

Neotraditional tattoo

Kao što i samo ime naglašava, neotradicionalna tetovaža predstavlja evoluciju tradicionalne tetovaže. On je zadržao osnovne elemente tradicionalne tetovaže kao što su izražena linija i veoma vibrantne boje, ali je ilustrativniji od svog prethodnika. Osnovna razlika je u tome što neotradicionalna tetovaža ima znatno širu paletu boja i veći spektar motiva koji se oslikavaju. Dekorativnost i bujnost vizuala su osnovne crte ovog stila, kao i korišćenje prirodnih, cvetnih i zooloških motiva.

Dotwork tattoo stil

Dotwork stil tetoviranja koristi stotine i hiljade tačaka, koji se slažu u veću celinu (cvetovi, fraktali, hvatač snova). Ovaj stil dozvoljava poigravanje sa negativnim prostorom, što znači da će deo kože neprekriven mastilom biti deo kompozicije tetovaže. U okviru ovog stila mahom se koristi crna boja, ali se koriste i sivi tonovi, kako bi se postigla veća ili manja gustina tetovaže, dajući joj „teži“ ili „lakši“ izgled. Ovaj stil se često koristi za različite naturalne ili geometrijske oblike, kao i u kombinaciji sa drugim stilovima sa dotwork pozadinom.

Cover up tattoo (prekrivanje tetovaža)

Cover-up ili prekrivanje tetovaža je nešto što se retko ko usuđuje da radi, pa čak i tattoo majstori sa godinama iskustva. Razlog je jednostavan, ovde vam je potrebno sve što ste ikada naučili o tetoviranju, kao i kreativnost i vanredna veština, kako biste od postojeće tetovaže napravili neku sasvim novu. Postojeća tetovaža koristi se kao osnova za novu, i kada se izvede kako treba, imaćete nešto sasvim drugačije nego pre. Dakle, ukoliko želite – možete imati drugačiju tetovažu preko postojeće.

Kontaktirajte nas

( * ) = Obavezna polja

Ideje za tetoviranje - radovi

Pogledajte naše radove na Instagram!